Despre Intrum România

Despre Intrum România

Telefon
Adresa
E-mail
Telefon

Numar telefon contact:

Luni-Vineri
09:00 - 19:00
Adresa

Adresa Intrum România

Str. Dinu Vintilă, nr. 11, etaj 1 și 2
021101
[Email]
Intrebari frecvente

Despre noi

Cine este Intrum România?

Noi, Intrum România, sunt o companie de cumpărare de portofolii neperformante și de recuperare de creanțe. Achiziționăm credite neperformante aferente cardurilor de credit, cardurilor de debit și  împrumuturilor, facturi de utilități ce au depășit data scadentă sau facturi de telefonie mobilă. De asemenea, colectăm creanțe în numele partenerilor noștri și a furnizorilor de servicii. 

În momentul în care creanța dumenavoastra ajunge în portofoliul Intrum, sumă aferentă acesteia este deținută de către Intrum iar creditorul sau furnizorul oficial cesionează creanța către noi.

Ne dorim să avem o colaborare eficientă cu dumneavoastră, astfel încât să deschidem împreună calea spre o economie puternică iar dumneavoastră să deveniți liberi de datorii. Întotdeauna vom avea în considerare situația dumneavoastră financiară și vă vom pune la dispoziție planuri și metode de plată astfel încât să vă ușuram modul în care rambursați debitele.

Va rugăm să ne contactați aici sau la nămarul de telefon 021.365.34.34 pentru a lua legatura cu un reprezentant Intrum și astfel, să vă echilibrați situația financiară. 

 

De ce am primit o scrisoare din partea Intrum?

Ați fost contactat de Intrum prin intermediul unei scrisori, telefonic sau prin sms deoarece este posibil să aveți o factură cu plată întârziată iar furnizorul sau creditorul în cauza a apelat la serviciile Intrum România pentru a colectă această datorie. 

Dacă acest lucru s-a întâmplat și ați ajuns aici, pe site-ul Intrum România, primul lucru pe care trebuie să vi-l amintiți este să nu vă panicați. Este un pas normal pentru un creditor sau pentru un furnizor de servicii să apeleze la o companie de colectare de creanțe pentru a gestiona situația facturilor cu termenul de plată depășit. Noi, la Intrum, ne dorim să rezolvăm situația plăților într-o manieră amiabilă și fără a apela la proceduri legale.

 

 

De unde are Intrum datele mele?

Datele dumneavoastră de contact și ori ce alte informații sunt trimise de către creditorul dumneavoastră doar în privința colectării de restanțe. Aceste informații sunt păstrate în cea mai strictă confidențialitate. Puteți citi mai multe despre politică noastră de confidențialitate și protecție a datelor, aici

Cine reglementeaza compania Intrum?

Intrum România este o companie autorizată și reglementată de autoritățile financiare locale în toate țările în care activează. De asemenea, respectăm codurile de conduită, de etică, de bune practici dar și reglementările locale și europene.

Vreau sa iau legatura cu Intrum România

Va rugam să accesați secțiunea de contact de aici sau să ne telefonați de luni până vineri între 08:00 - 21:00 la numărul de telefon 021.365.34.34

Vezi toate intrebarile ›
Datele Companiei

Datele de identificare Intrum România SA

CUI: RO 18496757

J40/4569/2006

IBAN: RO46 RZBR 0000 0600 1281 9376

Banca: Raiffeisen Bank Dorobanți

Capital social: 507.000 RON

Societatea este înregistrată în Lista entităților care desfășoară activități de recuperare creante care figurează în evidența ANPC. Aceasta lista poate fi consultată aici

Trimite mesaj

Telefon
Adresa
E-mail
Telefon

Numar telefon contact:

Luni-Vineri
09:00 - 19:00
Adresa

Adresa Intrum România

Str. Dinu Vintilă, nr. 11, etaj 1 și 2
021101
[Email]