Corona Virus - Masuri Intrum Romania
Corona Virus - Anunt Intrum Romania

Corona Virus - Masuri Intrum Romania

Stimati consumatori,

In vederea limitarii raspandirii virusului Covid 19, Intrum Romania va anunta ca vizitele la sediul situat in str. Dinu Vintila nr. 11, sector 2, Bucuresti sunt suspendate. Va rugam sa aveti în vedere că pentru asigurarea preventiei, angajatii nostri nu vor discuta in perioada mentionata cu consumatorii care se prezinta la sediu.

Vă rămânem în continuare la dispoziție prin mijloacele de comunicare la distanța, respectiv website, telefon, e-mail, SMS, fax.

Va multumim pentru intelegere, Echipa Intrum

Stimati Clienti si Consumatori, Atat la nivelul grupului Intrum, cat si pe plan local exista o preocupare intensa pentru protectia sanatatii si integritatii angajatilor, clientilor si consumatorilor. Astfel, in cadrul Intrum Romania, au fost adoptate o serie de masuri de preventie, printre care enumeram:

  • Masuri dedicate de protectie a consumatorilor, disponibile in sectiunea dedicata 
  • Punerea la dispozitia angajatilor de materiale igienico-sanitare adecvate (sapun, prosoape de hartie, detergenti, dezinfectanti);
  • Intensificarea activitatilor de igienizare (dezinfectare) in spatiile comune (locuri de luat masa, toalete, birouri open space, cai de acces);
  • Informari periodice catre angajati cu privire la masurile igienico-sanitare menite sa duca la prevenirea raspandirii Covid 19;
  • Acomodarea in WFH (Work From Home) pe parcursul Starii de Urgenta a peste 90% dintre operatiunile desfasurate la sediu;
  • Suspendarea, pe parcursul Starii de Urgenta, a vizitelor la sediu din partea consumatorilor, cu posibilitatea extinderii masurii ulterior acestei date, functie de situatie.
  • Suspendarea, pe parcursul Starii de Urgenta, a vizitelor la agentilor de pe teren, cu posibilitatea extinderii masurii ulterior acestei date, functie de situatie.
  • Reprogramarea interviurilor fizice planificare in vederea angajarilor. Procesul de recrutare continua insa va fi desfasurat telefonic. 
  • Flexibilizareape parcursul Starii de Urgenta a programului de lucru al angajatilor, cu privire la  ora de sosire si plecare, in vederea evitarii aglomerarii mijloacelor de transport in comun. 


Totodata, la nivelul organizatiei este implementat un plan de continuitate special adaptat acestei situatii, Intrum Romania asigurandu-va ca implementeaza si testeaza toate masurile necesare functionarii afacerii in perioada imediat urmatoare.