Suntem alaturi de dumneavoastra

Simplu si Rapid

Completati formularul de contact

Doriti sa fiti contactat in cel mai scurt timp de echipa Intrum Romania? Fie ca aveti un debit restant sau ca ati uitat sa platiti factura, echipa Intrum Romania va sta la dispozitie cu sfaturi personalizate in vederea unei bune gestiuni a finantelor personale. Completati formularul de contact de mai jos sau contactati-ne la nr de telefon 021.365.34.34   si un profesionist din echipa Intrum Romania va va raspunde de indata. 

Contact Consumatori

Doriti sa ne consultam telefonic?

Asteptam apelul dumneavoastra

Daca aveti intrebari referitoare la scrisorile sau mesajele primite din partea Intrum Romania, puteti intra in legatura cu noi la numarul de telefon 0213653434  In fiecare zi discutam cu zeci de mii de consumatori. Ca si canale de comunicare folosim scrisorile, e-mailurile, apelurile telefonice dar si alte canale de comunicare precum social media. Intrum este prezent in 24 de tari din Europa si deserveste zilnic milioane de consumatori.

Liniile noastre telefonice sunt deschise zilnic, de luni pana vineri, intre 08:00 - 21:00.

(va rugam aveti in considerare Sarbatorile Legale)


Alte solicitari?

Asteptam mesajul dvs.

Daca doriti adresati o intrebare specifica sau sa intrati in legatura cu un anumit departament al echipei Intrum, va intam sa completati formularul de mai jos. Ne angajam ca veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.

Mesaj

Doriti sa ne cunoastem?

Va invitam la sediul nostru

Daca doriti sa ne cunoastem personal, va asteptam la sediul nostru din Bucuresti, Str Dinu Vintila, nr 11, etaj 1, cladirea EuroTower.

Vezi pe harta 

Programul nostru de lucru este de luni pana vineri intre 08:00 - 21:00

Vezi harta