Nu pot plati acum

Fixați un angajament de plată

Nu pot plăti acum, ce fac?

Fixați un angajament de plată

 Fiecăruia dintre noi i se întâmplă să traverseze uneori perioade dificile din punct de vedere financiar. Noi, echipa Intrum, suntem alături de dumneavoastră şi vă stăm la dispoziţie cu planuri de plată personalizate. Tot ce trebuie să faceţi este să ne contactaţi pentru stabilirea de comun acord a acestora.  

Pentru a ne propune un plan de plată, vă rugăm completaţi formularul de mai jos. Puteţi propune valoarea ratei lunare pe care o puteţi achita, iar consilierii noştri vă vor ajuta să obţineți acordul. Trebuie să ştiţi că şansele aprobării pot creşte, dacă ne dovediţi bunăvoinţă şi seriozitate. 

*Aceasta opțiune este disponibilă doar cazurilor cesionate de Intrum (datorii cumparate de Intrum).

Pentru cazurile mandatate, va oferim asistența telefonica oricand între orele 08.00 - 21.00 la numărul de telefon 021.365.34.34

Propune angajament

Ziua de salariu s-a schimbat

Modificați data plății

Schimbările sunt singura constantă a vieţilor noastre. Uneori sunt binevenite, alteori nu. Dacă v-aţi schimbat locul de muncă şi ziua de salariu este diferită sau dacă v-ar ajuta să modificăm ziua din lună în care obişnuiţi să efectuaţi plăţile recurente, vă rugăm să ne anunţaţi iar împreună vom găsi o soluţie. 

Această opțiune este disponibilă doar cazurilor cesionate de Intrum, adică datoriilor ce au fost cumpărate de către Intrum. 

Modificare scadență