Cum platiti online la Intrum Romania

Metode de Plata Online

Regasiti in fisierul de mai jos instructiuni de plata online folosind metoda de Internet Banking pusa la dispozitie de banca dumneavoastra.
Platiti sigur si rapid cu 0 Comision

Utilizati plata prin card pe Epay.Intrum.ro

Platile dumneavoastra la Intrum Romania sunt de acum mai sigure si mai rapide cu ajutorul modulului de plata Epay.Intrum.roAceasta optiune este valida pentru cazurile cesionate de Inturm (datorie achizitionata de catre Intrum Romania).

Daca aveti o suma restanta catre Enel sau catre alt client Intrum in sistem de mandat, va rugam sa utilizati metoda de plata comunicata in notificare sau in cadrul apelului cu agentul Intrum

 

 


Doriti sa platiti online?

Accesati fisierul despre modalitatile de plata online

Pentru a achita online restantele achizitionate/cesionate de  Intrum Romania SA utilizati aplicatiile web sau mobile ale bancile la care aveti deschise conturile bancare. In fisierul de mai jos veti gasi toate instructiunile necesare pentru accesarea aplicatiilor mobile de plata ale bancii dumneavoastra. Plata se va efectua in contul RO46RZBR0000060012819376 deschis la Raiffeisen Bank. Nu uitati sa mentionati detaliile de plata precum claim ID regasit pe notificarea primita. 


Telefon
Adresa
E-mail
Telefon

Numar telefon contact:

Luni-Vineri
09:00 - 19:00
Adresa

Adresa Intrum România

Str. Dinu Vintilă, nr. 11, etaj 1 și 2
021101
[Email]