Ce solutii exista?

Am fost contactat de executor, ce soluții există?

Ați fost contactat de către un executor?

Aflați care sunt opțiunile dumneavoastră

 Dacă o datorie rămâne neplătită pentru o perioadă foarte lungă de timp, există posibilitatea să primiți o înștiințare din partea biroului executorului judecătoresc colaborator.

Ca și consecință a acestei proceduri, se va efectua executarea silită prin toate cele trei forme: poprire, executare mobiliară și imobiliară.

Executarea prin poprire se realizează asupra tuturor veniturilor obținute de Dvs. (salarii, chirii, pensii dacă este cazul, conturi la bănci etc). Executarea mobiliară și imobiliară vizează bunurile mobile sau imobile (terenuri, case, apartamente) pe care le aveți sau le veți avea în proprietate, deținute atât integral, cât și în coproprietate.

Din momentul în care ați primit înștiințarea, aveți la dispoziție 48 de ore pentru a putea face plata debitului restant. După cele 48 de ore, procedurile pentru recuperarea debitului restant vor fi începute.

Vă recomandăm ca în momentul în care primiți notificarea de executare să ne contactați imediat și să luați în considerare toate opțiunile disponibile și etice pentru a achita datoria restantă.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la numărul de telefon 021.365.34.34  sau puteţi completa formularul de mai jos.

Contact urgent