Achitarea sumelor restante

Cum plătesc?

Intrum vă pune la dispoziție mai multe metode convenabile pentru plata debitelor sau a facturilor restante.
Platiti online prin Internet Banking

Utilizati aplicatia de Internet Banking oferita de banca dvs.

Pentru a achita online restantele achizitionate/cesionate de  Intrum Romania SA utilizati aplicatiile web sau mobile ale bancile la care aveti deschise conturile bancare. In fisierul de mai jos veti gasi toate instructiunile necesare pentru accesarea aplicatiilor mobile de plata ale bancii dumneavoastra.


Plăți restante?

Alegeţi metoda de plată potrivită

Puteți alege metoda de plată care vi se potriveşte cel mai bine: Internet Banking, la orice sucursală BRD (prezentând notificarea primită cu codul de bare), la oricare din sucursalele şi automatele Raiffeisen enumerate aici, la oficiile Poştei Române sau la terminalele de plată Pay Point sau Pay Zone. Accesați butonul de mai jos şi vedeți toate metodele de plată. 

Lista Locatii Paypoint Active

Asistență telefonică

Contactaţi-ne pentru plată

Suntem alături de dumneavoastră pentru a fi liber de datorii. Vă oferim asistență telefonică oricând între orele 08.00 - 21.00 la numărul de telefon 021.365.34.34


Plată efectuată

Confirmarea plații

Ați fost contactat de Intrum Romania însă între timp ați efectuat plata facturilor sau a debitelor restante? Accesați butonul "Confirmare plată" pentru a ne oferi toate detaliile acesteia. 

Confirmare plată

Detalii plăți

Aveți o factură scadentă?

Achitați cât mai repede debitul gestionat de Intrum România folosind metodele de plată puse la dispoziția dumneavoastră. Accesați butonul de mai jos pentru a vedea cele 175 de puncte de plată.

Unde plătesc?

Telefon
Telefon

Numar telefon contact:

Luni-Vineri
09:00 - 19:00