Am mai multe datorii

Care sunt opțiunile disponibile?

Echipa Intrum România este aici pentru a vă ajuta să vă puneți ordine în zona financiară. Va rugăm să ne contactați pentru cele mai eficiente soluții.
Am mai multe datorii, ce soluții există?

Contactați-ne pentru a rezolva situația datoriilor

Sumele restante vă pot face să apelaţi la alte credite iar situația dumneavoastră financiară să se înrăutățească. Este de asemenea posibil ca furnizorul sau creditorul inițial să vă fi înregistrat datoria într-o bază de date specială. Odată ce reluați plata debitelor restante, noi vom actualiza baza de date a restanțierilor cu situația debitului dumneavoastră şi astfel, în timp, nu veţi mai figura în bazele de date cu plăţi întârziate.

Prin angajamente serioase de plată vă veți eliberă în scurt timp de grija datoriilor şi astfel viaţa dumneavoastră va fi una mult mai liniştită.

Suntem aici să vă ajutăm să vă puneți situația financiară în ordine. Vă rugăm să ne contactaţi pentru a analiza împreună opţiunile disponibile pentru un viitor fără datorii. 

*Aceasta opțiune este disponibilă doar cazurilor cesionate de Intrum (datorii cumpărate de Intrum).

Pentru cazurile mandatate, vă oferim asistență telefonică oricând între orele 08.00 - 21.00 la numărul de telefon 021.365.34.34

Angajament de plată Plateste online datoria Intrum Romania