Masuri Intrum  

impotriva Covid-19

Citeste mai mult ›
Platiti online prin noua aplicatie Epay.Intrum.ro
Plati sigure si rapide?

Platiti online prin noua aplicatie Epay.Intrum.ro

Aveti o datorie cesionata de Intrum?

Platiti online pe portalul epay.intrum.ro

De acum, platile se efectueaza mult mai simplu. Accesati modulul de Plata Online epay.intrum.ro si achitati simplu si rapid debitele cesionate de Intrum Romania.

ATENTIE! Platile catre Enel se realizeaza in aplicatia My Enel, nu in conturile Intrum. 


PLATA PRIN INTERNET BANKING

Utilizati optiunea de Internet banking oferita de banca dvs.

Pentru a achita online restantele achizitionate/cesionate de  Intrum Romania SA utilizati aplicatiile web sau mobile ale bancile la care aveti deschise conturile bancare. In fisierul de mai jos veti gasi toate instructiunile necesare pentru accesarea aplicatiilor mobile de plata ale bancii dumneavoastra. Contul in care trebuie sa transferati sumele de plata este? RO46RZBR0000060012819376 - Intrum Romania Sa, deschis la Raiffeisen Bank.


Masurile Intrum Romania pentru preventia Corona Virus

Corona Virus - Masuri Intrum Romania

In vederea limitarii raspandirii virusului Covid 19, Intrum Romania va anunta ca pana la data de 31.03.2020 va suspenda vizitele la sediu. Va rugam sa aveti in vedere ca in pentru asigurarea preventiei angajatii nostri nu vor discuta in perioada mentionata cu consumatorii care se prezinta la sediu. Va ramanem in continuare la dispozitie prin mijloacele de comunicare la distanta, respectiv web-site, telefon, e-mail, SMS, fax. Va multumim pentru intelegere.

Citeste mai mult ›

Sfaturi si Recomandari

Intrebari frecvente

Cele mai populare întrebări

Cum îmi plătesc datoria?

Dacă datoria dumneavoastra este administrată de Intrum România, vă vom emite o notificare de reamintire cu informațiile de plată. Mai multe opțiuni se vor regăsi în notificarea primită. Puteți consulta aici lista optiunilor de plată sau la numărul de telefon: 021.365.34.34

 

Ce datorie am?

Dacă datoria dumneavoastră este administrată de Intrum România, cel mai probabil ați primit o notificare explicativă, în care vă prezentăm existența a două posibilități: fie suntem mandatați să colectam în numele clientului nostru, fie în nume propriu. Scrisoarea indică suma pe care o datorați dumneavoastră. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon 021.365.34.34 sau puteți consulta forumularul de contact de aici

 

Ce se întamplă dacă plătesc suma anunțată de Intrum?

Imediat ce plata dumneavoastră a fost procesată, creditorul dumneavoastră va fi informat. Vom transfera banii către acesta iar situația dumneavoastră va fi încheiată. (dacă plata este efectuată către noi). Pentru a confirma efectuarea plății, accesați formularul de aici.

Ce se întamplă dacă plătesc doar o parte din suma datorată?

A achita doar o parte din sumă datorată este un început. Însă tot puteți fi tras la răspundere pentru sumă rămasă neachitată și astfel veți primi în continuare mesaje de reamintire. Pentru a lua cea mai bună decizie cu privire la suma dumneavoastră restanță, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 021.365.34.34 sau completând formularul de aici.

Doriti sa luati legatura cu noi?

Suntem aici pentru dumneavoastra
Telefon
Telefon

Numar telefon contact:

Luni-Vineri
09:00 - 19:00