Masuri Intrum  

impotriva Covid-19

Citeste mai mult ›
Platiti online prin noua aplicatie Epay.Intrum.ro
Plati sigure si rapide?

Platiti online prin noua aplicatie Epay.Intrum.ro

Aveti o datorie cesionata de Intrum?

Platiti online pe portalul epay.intrum.ro

De acum, platile se efectueaza mult mai simplu. Accesati modulul de Plata Online epay.intrum.ro si achitati simplu si rapid debitele cesionate de Intrum Romania.

ATENTIE! Platile catre Enel se realizeaza in aplicatia My Enel, nu in conturile Intrum. 


NOU! Platita la Statiile de Plata Selfpay

Platiti suma cesiunata Intrum la oricare dintre Statiile de Plata Selfpay

Simplu, rapid si la indemana, statiile de plata Selfpay sunt chiar in proximitatea dumneavoastra. Accesati linkul de mai jos si urmati instructiunile. 


Masurile Intrum Romania pentru preventia Corona Virus

Corona Virus - Masuri Intrum Romania

In vederea limitarii raspandirii virusului Covid 19, Intrum Romania va anunta ca momentan vizitele la sediul din Str Dinu Vintila nr 11 sunt suspendate. Va rugam sa aveti in vedere ca in pentru asigurarea preventiei, angajatii nostri nu vor discuta in perioada mentionata cu consumatorii care se prezinta la sediu. Va ramanem in continuare la dispozitie prin mijloacele de comunicare la distanta, respectiv web-site, telefon, e-mail, SMS, fax. Va multumim pentru intelegere.

Citeste mai mult ›

Sfaturi si Recomandari

Intrebari frecvente

Cele mai populare întrebări

Cum îmi plătesc datoria?

Dacă datoria dumneavoastra este administrată de Intrum România, vă vom emite o notificare de reamintire cu informațiile de plată. Mai multe opțiuni se vor regăsi în notificarea primită. Puteți consulta aici lista optiunilor de plată sau la numărul de telefon: 021.365.34.34

 

Ce datorie am?

Dacă datoria dumneavoastră este administrată de Intrum România, cel mai probabil ați primit o notificare explicativă, în care vă prezentăm existența a două posibilități: fie suntem mandatați să colectam în numele clientului nostru, fie în nume propriu. Scrisoarea indică suma pe care o datorați dumneavoastră. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon 021.365.34.34 sau puteți consulta forumularul de contact de aici

 

Ce se întamplă dacă plătesc suma anunțată de Intrum?

Imediat ce plata dumneavoastră a fost procesată, creditorul dumneavoastră va fi informat. Vom transfera banii către acesta iar situația dumneavoastră va fi încheiată. (dacă plata este efectuată către noi). Pentru a confirma efectuarea plății, accesați formularul de aici.

Ce se întamplă dacă plătesc doar o parte din suma datorată?

A achita doar o parte din sumă datorată este un început. Însă tot puteți fi tras la răspundere pentru sumă rămasă neachitată și astfel veți primi în continuare mesaje de reamintire. Pentru a lua cea mai bună decizie cu privire la suma dumneavoastră restanță, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 021.365.34.34 sau completând formularul de aici.

Doriti sa luati legatura cu noi?

Suntem aici pentru dumneavoastra
Telefon
Adresa
Telefon

Numar telefon contact:

Luni-Vineri
09:00 - 19:00
Adresa

Adresa Intrum România

Str. Dinu Vintilă, nr. 11, etaj 1 și 2
021101