Testimoniale Colegi Intrum România

Legal Admin Team Leader

Mariana Ciobotă

M-am alăturat echipei Intrum România (pe atunci Top Factoring) în anul 2013, după foarte mulți ani de activitate în domeniul contabil și administrativ, mi-am dorit o reconversie profesională care să mă aducă mai aproape de domeniul meu de suflet - cel juridic. Am știut că am făcut alegerea perfectă odată ce am ajuns în colectiv - aici colegii se ajută indiferent că este vorba de un task simplu sau de un proiect de amploare. Îmi place spiritul de echipă și deschiderea în comunicare, mediul de lucru este unul tânăr, creativ, excepțional, dinamic, nu ai cum să te plafonezi intelectual sau spiritual. Am învăţat multe și mai am multe de învăţat. Pentru mine, Intrum România reprezintă o etapă foarte importantă din carieră și mă onorează să fac parte din această echipă.


Regional Field Supervisor

Valentin Irimia

Îmi desfășor activitatea în Departamentul Field, pe poziţia de Regional Field Supervisor, din Iunie 2018 , după ce timp de 3 ani am activat ca şi agent de colectare în Departamentul Amiabil iar apoi un an ca Operational Support Analyst. Această nouă poziție mi-a oferit în continuare posibilitatea să mă dezvolt profesional şi personal, un aspect foarte important pentru mine.

Mă bucur să fac parte dintr-o echipă dinamică, echipă unde am colegi care își desfășoară activitatea în toate zonele țării. Am parte de un schimb de experiențe continuu cu colegii mei și astfel, pot spune, am reușit să leg prietenii.

Am lânga mine oameni pe care mă pot baza și asta mă ajută să vin cu plăcere la birou, în plus, activitatea departamentului este una cât se poate de variată și fiecare zi este o provocare.

Mi-ar plăcea ca pe viitor să existe un schimb de experientă cu birourile Intrum din fiecare cele 24 de țări, pentru a ne cunoaşte cat mai bine.


Support Team Leader

Mădălina Neghină

Să lucrez în cadrul companiei Intrum România reprezintă o oportunitate pe care am văzut-o încă de la momentul angajării. Întotdeauna am fost încrezătoare și motivată şi am ştiut că este important să ne identificăm cu activitatea pe care o desfășurăm. Astfel că mediul organizaţional al companiei m-a ajutat să acumulez informațiile necesare dezvoltării mele profesionale și sociale, am avut parte de feedback-uri realiste și de sprijinul necesar din partea colegilor, aspecte care au contribuit totodată la definitivarea pârghiilor carierei mele. Este important ca într-un mediu profesional oamenii să se simtă apreciați, iar acest lucru l-am simțit de fiecare dată când am fost promovată. Schimbările care au loc în companie aduc întotdeauna responsabilități noi, însă reprezintă totodată și oportunități, iar provocările care se conturează scot la iveală laturi esențiale ale fiecărui angajat, fiind un pilon caracteristic unei companii eficiente și recunoscută pentru servicii de calitate la nivel European.


Managing Director

Cătălin Neagu

Împreună deschidem calea spre o economie puternică


Director HR

Alina Doboș

De-abia aștept să ne cunoaștem la interviu