Dezvolta-te si deschide calea spre o econonomie puternica

Dezvolta-te si deschide calea spre o econonomie puternica

Pozitii deschise la Intrum România


Să lucrez în cadrul companiei Intrum România reprezintă o oportunitate pe care am văzut-o încă de la momentul angajării. Întotdeauna am fost încrezătoare și motivată şi am ştiut că este important să ne identificăm cu activitatea pe care o desfășurăm.

Testimoniale Colegi Intrum România


De ce o cariera la Intrum Romania?

Intrum este liderul european in credit management si colectare de creante

A lucra in cadrul unei companii care este lider in domeniul sau de activitate este o oportunitate excelenta. Vei lucra alaturi de cei mai buni specialisti, pentru cei mai interesanti clienti, la cele mai inalte standarde. Inseamna, in acelasi timp, sa faci parte dintr-o echipa internationala, alaturi de peste 9500 de colegi din 24 de tari. 

Un job care chiar conteaza
Activitatea companiei noastre presupune a ii ajuta pe cei din jur. A fi alaturi de consumatori aflati in situatii dificile. A ajuta companiile sa fie platite, astfel incat acestea sa creasca, sa se dezvolte si sa prospere. Toate acestea duc la un mediu economic pozitiv. Pentru noi, tu esti o parte importanta din acest mediu. Iar locul tau in cadrul Intrum va avea o importanta deosebita, indiferent de titulatura postului. 

 

Oportunitati de dezvoltare

la Intrum vei gasi multe oportunitati de dezvoltare. In organizatia noastra exista o multime de oportunitati de avansare, de specializare sau de schimbare a rolului. Sau chiar de a te muta in alta tara. Depinde numai de tine sa faci aceste lucruri sa se intample. Deoarece core business-ului nostru este de a-i ajuta pe altii, companii sau persoane, te va ajuta sa te dezvolti si pe tine la nivel personal. Intr-un cuvant, te dezvolti in timp ce faci o diferenta.

 

Cultura organizationala unde eforturile conteaza si fac diferenta

In cadrul Intrum, cultura este creata de catre oameni dedicati si diversi. Este despre a oferi si a primi. Dai tot ce ai mai buni si vei vedea ca oportunitatile vor aparea. Poate fi solicitant dar in acelasi timp vei gasi sustinerea necesara. Dualitatea este refectata si de valorile noastre: Empatie, Etica, Dedicare si Solutii. Intr-o cultura ca a noastra, te vei dezvolta frumos, daca vei da tot ceea ce ai mai bun.


Află mai multe despre Intrum România